dimarts, 7 de gener del 2014

Blogs que hem visitat

El primer bloc que he visitat ha estat el de l'escola d'infants la Cucafera. En la qual ens expliquen totes les activitats que han anat fent durant tot el curs. Aquest blog va dirigit a les families d'aquests infants, ja que donen les gràcies per la seva participació. Aquest blog el píbliquen les diferents professores de les diferents classes que hi han en aquesta escola. Les entrades estan marcades per les dates en les quals s'ha fet la publicació. Hi podem trobar un comentari. També penjen varies fotos de totes les activitats.  


El segon bloc es d'una altre escola, en la qual ens comunica totes les sortides que fan amb tots els cursos, i en totes elles ens pejen algunes imatges perque ens fem a l'idea de com han sigut aquestes sortides. Les entrades ens indiquen els diferents cursos els quals han fet aquestes sortides. Les imatges estan penjades en un Power Point, i també hi han penjats diferents vídeos


El tercer blog que he visitat utilitza molt les imatges. I està dividit en diferents apartats. Els apartats són els següents: Pàgina Principal, Projecte, Famílies, Recursos, Eines 20 i Tutorials. No hi han comentaris, pero tot el blog va dirigit a les families, i també sembla una eina per donar a coneixer aquesta escola, ja que hi ha una mica de publicitat, i expliquen els projectes futurs, perque les famílies s'enassaventin.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada