dijous, 3 d’octubre del 2013

Google Drive

Google Drive és una aplicació de Google que consta d'un servei d'emmagatzematge d'arxius en línia. També disposa d'un apartat que permet fer treballs en grup en línea, és a dir, dins d'un mateix document poden haver-hi més d'una persona escrivint, modificant-lo o comentant-lo sense poder editar. La funció de comentar, en l'àmbit educatiu, està més centrada en els professors, per exemple, si han de corregir algun treball entregat on-line o bé, fer-li el seguiment. Aquesta capacitat, entre d'altres, l'aniré observant durant aquest semestre.

A part de crear documents també es pot treballar amb fulls de càlcul, formularis, presentacions, fulls de dibuix i més aplicacions, com poden ser, PDF, taules dinàmiques, programes per a vídeos i imatges, etc.

Hem pogut observar que aquesta aplicació és una bona eina de treball molt completa. Personalment, jo no coneixia aquesta eina de treball però ara que l'estem utilizant a classe m'he adonat què és molt útil sobre tot a l'hora de realizar treballs col·laboratius, o bé, en parelles. El que més m'ha sobtat és què pots arribar a conntectar i a treballar amb persones de diferents parts el món.

Ara bé, per poder utilitzar aquesta aplicació s'ha de tenir un compte en Google.





http://blogs.lainformacion.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada