dimecres, 25 de setembre del 2013

Les webquests

Les webquest són una eina que forma part d’un procés d’aprenentatge guiat amb recursos majoritàriament procedents d’Internet. Aquest nou recurs promou el treball cooperatiu, l’autonomia dels estudiants i la utilització d’unes habilitats de processió d’informació a través de la percepció o també dites habilitats cognitives. Són utilitzades com un instrument didàctic per part dels professors ja que permeten desenvolupar les habilitats de maneig d'informació del recurs WWW. D'aquesta manera els alumnes no naveguen per les webs sense rumb ja que els recursos han estat establers al mateix tems que se'ls hi ha presentat el problema.




Edu3.cat

dimarts, 24 de setembre del 2013

Benvinguts al meu blog

Em dic Elena i sóc estudiant de primer curs en educació infantil, a la universitat Blanquerna. Vaig decidir fer aquesta carrera, ja que des de sempre m'han agradat molt els nens. Tinc el títol de Tècnica en Educació Infantil, però vaig decidir fer la carrera per augmentar els meus coneixements sobre el tema, i d'aquesta manera ser una bona mestra.

Aquest blog l'he creat per l'assignatura “Gestió de la informació i TIC”. He de reconeixer que a mi  mai se m'han donat gaire bé les noves tecnologies, però tinc la ment oberta per rebre tota la informació i poder aprendre tot el que sigui necessari sobre el tema.

Aniré penjant informació nova sobre l'assignatura cada setmana. Desitjo que us agradi.